СБУ на Запоріжжі затримала офіцера поліції, який “кришував” збут наркотиків

 

Співробітники Служби безпеки України викрили й затримали старшого оперуповноваженого сектора кримінального розшуку відділу ГУ Нацполіції в Запорізькій області, який “кришував” збут наркотиків.

Про це повідомив пресофіцер управління СБУ на Запоріжжі, передає “Укрінформ“.

“За попередньою версією слідства, капітан поліції за щомісячну винагороду “не помічав” протиправної діяльності групи місцевих мешканців, які займалися вирощуванням та збутом канабісу. Оперативники спецслужби задокументували вимагання поліцейським 50 тисяч гривень від одного з них за непритягнення до кримінальної відповідальності”, – розповіли в СБУ.

Офіцера поліції затримали в центрі міста Вільнянськ під час отримання половини суми хабаря.

Розслідування здійснюється за ч. 3 ст. 368 КК (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою). Вирішується питання щодо оголошення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Читайте також:
СБУ блокувала контрабанду наркотиків з України в ОРДО через Росію

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна