На Луганщині віцемера затримали на хабарі за підряди

 

На Луганщині затримали першого заступника міського голови під час одержання ним від підприємця 46 тис. грн хабаря.

Про це вранці в суботу, 17 жовтня, повідомили у пресслужбі Офісу генпрокурора.

“За процесуального керівництва Сєвєродонецької місцевої прокуратури Луганської області викрито та затримано першого заступника міського голови на Луганщині під час отримання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України)”, – йдеться в повідомленні.

Заходи з викриття проводили головний відділ боротьби з корупцією й організованою злочинністю ГУ СБУ в Донецькій і Луганській областях та Рубіжанський відділ поліції.

За даними слідства, посадовець вимагав від товариства з обмеженою відповідальністю “відкат” у розмірі 10% за визнання підприємства переможцем тендеру та укладення договорів на виконання робіт із благоустрою території міста.

“Він отримав від місцевого підприємця 46 тис. гривень хабаря за підряди на капітальний ремонт тротуару та облаштування скейт-парку. Перший заступник міськголови був затриманий правоохоронцями у службовому кабінеті під час одержання усієї суми неправомірної вигоди”, – інформує пресслужба ОГП.

Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Читайте також:
Начальника військового шпиталю на Донеччині викрито на систематичних хабарах, – СБУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна