Кількість активних хворих на COVID-19 у Збройних силах перевищила тисячу

 

Число активних хворих із коронавірусом в українській армії вперше перевищило тисячу.

Про це повідомив пресцентр Командування Медичних сил ЗСУ.

“Станом на 10:00 17 жовтня в Збройних Силах України на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, хворіє 1024 особи“, – ідеться в зведенні.

Зазначається, що за минулу добу зареєстровано 141 новий випадок захворювання.

Всього за час пандемії одужало 3187 осіб (+61 за добу), летальних випадків – 12.

Таким чином, за підрахунками “Новинарні“, за весь час епідемії в Збройних силах було виявлено 4 223 випадки коронавірусної хвороби (сума активних випадків, одужалих і померлих).

Із нових виявлених пацієнтів у заклади охорони здоров’я госпіталізовані 13 осіб: у Національний військово-медичний клінічний центр “ГВКГ” в Києві – 4 військовослужбовці, ВМКЦ Північного регіону в Харкові – 1 військовослужбовець та 1 працівник ЗСУ, ВМКЦ Східного регіону в Дніпрі – 1 військовослужбовець, Черкаський військовий госпіталь – 2 військовослужбовці, ізолятор військової частини Львівської області – 1 військовослужбовець, Стебницька і Новояворівська ЦРЛ, клінічна міська лікарня міста Одеси – по 1 працівнику ЗСУ. Стан здоров’я пацієнтів задовільний.

На лікування вдома відправили 128 осіб: Київська область – 50 військовослужбовців та 12 працівників, Львівська область – 11 військовослужбовців та 1 працівник, Житомирська область – 7 військовослужбовців та 2 працівники, Дніпропетровська область – 14 військовослужбовців та 2 працівники, Запорізька область – 4 військовослужбовці та 1 працівник, Хмельницька та Волинська області – по 3 військовослужбовці, Закарпатська область – 1 військовослужбовець та 2 працівники, Миколаївська та Харківська області – по 2 військовослужбовці та по 1 працівнику, Одеська й Черкаська області – по 2 військовослужбовці, Вінницька, Івано-Франківська, Тернопільська, Полтавська й Сумська області – по 1 військовослужбовцю. У них спостерігається легкий перебіг захворювання.

На ізоляції (в тому числі самоізоляції) перебувають 473 особи.

Читайте також:
Україна оновила сумні досягнення за числом нових випадків і померлих від “ковіду” за добу. ІНФОГРАФІКА

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна