У центрі Донецька відкрили пам’ятник “Моторолі”

 

У центрі тимчасово окупованого Росією Донецька відкрили погруддя громадянину РФ Арсену Павлову з позивним “Моторола”, який також відомий як командир батальйону “Спарта” 1-го армійського корпусу.

Відкриття погруддя приурочили до річниці ліквідації бойовика “ДНР”, пише в п’ятницю, 16 жовтня, сайт сепаратистів ДАН.

“На скульптурному портреті Арсен Павлов – в парадній формі з медалями і орденами, отриманими за бойові заслуги на Донбасі”, – пише підконтрольний терористам ЗМІ.

На постаменті розташована табличка, на якій викарбувані роки життя бойовика і напис: “Моє завдання – захистити народ, який зробив свій вибір”.

Ватажок терористів Денис Пушилін також був на відкритті погруддя. Він заявив, що “Моторола” своїм життям “писав історію “ДНР”.

Сепаратистські ЗМІ передають, що через карантинні обмеження не відбувалися масові заходи під час відкриття погруддя, втім на фото, яке поширив “офіційний сайт” Пушиліна таки помітні скупчення людей в парку.

Фото: агентство ДАН

Додамо, що на цій же так званій “алеї героїв” біля “Донбас-арени” вже стоять бюсти ліквідованому “главі ДНР” Олександру Захарченку, російському співаку Йосипу Кобзону, командиру батальйону “Сомалі” Михайлу Толстих з позивним “Гіві” та командиру батальйону терористів “Пятнашка” Олегу Мамієву. 

Як інформувала “Новинарня“, громадянин Росії Арсен Павлов, 1983 р.н., із позивним “Моторола” був ліквідований 16 жовтня 2016 року в результаті вибуху в ліфті житлового будинку у Донецьку.
Із 2014 року Павлов був активним учасником “російської весни” та війни на сході України. Став відомий як командир батальйону “Спарта” (1 АК “ДНР”) на прізвисько “Моторола”. Один із найвідоміших у ЗМІ бойовиків.

Читайте також:
Хакери зламали “вайбер” Мотороли: перед вбивством із будинку зняли охорону, він завів коханку. ФОТО

“А уявіть, що буде, коли Путіна завалять?”
Фестиваль соцмереж на смерть Мотороли

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.