У Раді COVID-19 діагностували майже в 90 людей, – Разумков

 

Станом на середу, 14 жовтня, коронавірус у парламенті виявили в близько 90 осіб – народних депутатів і співробітників апарату.

Про це повідомив голова Верховної Ради Дмитро Разумков, передає “РБК-Україна”.

За його словами, коронавірусом хворіють або вже перехворіли близько 60 народних депутатів, але щодня фіксують нові випадки.

“Понад 20 людей всього перехворіло в апараті, також у нас кілька людей додатково захворіли на цьому тижні. Я думаю, що ми десь до 30 доходимо вже, це в апараті. Щодо нардепів останні показники сьогодні не готовий сказати, але до 60 перебороли або хворіють”, – заявив він.

Водночас Разумков зазначив, що попри коронавірус, Рада не планує йти на карантин.

“Рада минулого разу не йшла на карантин, і цього разу не буде. Можуть бути зміни в режимі нашої роботи, але ВР, як єдина законодавча інституція в Україні, не буде йти на такі обмеження”, – наголосив спікер парламенту.

Нагадаємо, через спалах коронавірусу серед депутатів Верховна Рада у жовтні проводитиме засідання лише раз.

Читайте також:
На COVID-19 у Раді захворіли 75 людей, співробітниця секретаріату померла, – ЗМІ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна