У війську за добу – 95 нових інфікувань коронавірусом

 

За минулу добу в Збройних силах України зареєстровано 95 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19.

Про це повідомляє Командування Медичних сил ЗСУ у зведенні 13 жовтня.

Так станом на ранок в армії на COVID-19 хворіють 939 осіб. Від минулої доби число активних випадків зросло на двадцять.

Усього від початку епідемії в ЗСУ одужали 2 905 осіб (за добу – 75), летальних випадків залишається 11.

Таким чином, за підрахунками “Новинарні“, за весь час епідемії в Збройних силах було виявлено 3 855 випадків коронавірусної хвороби (сума активних випадків, одужалих і померлих).

З-поміж нових виявлених хворих госпіталізовано 32 людей. Зокрема у ВМКЦ Західного регіону – два військовослужбовці, у ВМКЦ Східного регіону – 12 армійців, у ВМКЦ Південного регіону – два військових, у ВМКЦ Північного регіону – 12 військовослужбовців, у Житомирському військовому госпіталі – один армієць, в ізоляторі військової частини Харківської області – два військові, в Козелецькій ЦРЛ – один працівник ЗСУ. Стан здоров’я пацієнтів задовільний.

На лікуванні вдома під наглядом медслужби перебуває 63 особи (Київська область – сім військовослужбовців та чотири працівника ЗСУ, Львівська область – вісім військових, Одеська область – 12 військовослужбовців і два працівники ЗСУ, Вінницька область – шість армійців, Житомирська та Полтавська області – по два військовослужбовці та по одному працівнику ЗСУ, Хмельницька область – три військових та один працівник ЗСУ, Рівненська область – два військовослужбовці та три працівники ЗСУ, Харківська область – три армійці, Тернопільська та Черкаська області – по два військовослужбовці, Запорізька та Миколаївська області – по одному військовослужбовцю). У пацієнтів спостерігають легкий перебіг захворювання.

На ізоляції (самоізоляції) перебуває 428 осіб. 

Читайте також:
COVID-19: в Україні за добу виявили понад 5100 нових хворих, зросла смертність. ІНФОГРАФІКА

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна