Коронавірус в ОРДЛО: ситуація погіршується, освіту перевели на дистанційний режим

 

Маріонеткове керівництво ОРДО (непідконтрольні райони Донецької області) наказали всім освітнім установам у регіоні з понеділка, 12 жовтня, перейти на режим дистанційного навчання.

Про це 11 жовтня повідомили в так званому “міжвідомчому оперативному штабі “ДНР” з протидії коронавірусній інфекції.

“Із 12 жовтня 2020 року і до особливого розпорядження керівники організацій та установ усіх форм власності, які надають освітні послуги, повинні забезпечити організацію освітнього процесу з використанням електронного навчання і дистанційних освітніх технологій”, – ідеться в повідомленні, яке поширив сепаратистський інтернет-сайт “ДАН”.

Раніше стало відомо, що ватажок “ДНР” Денис Пушилін заявив про необхідність посилення заходів боротьби з COVID-19. Школи на окупованій території Донеччини пішли на канікули з 5 по 25 жовтня, а ВНЗ, технікуми й коледжі в цей період перебувають на дистанційному навчанні.

За офіційним повідомленням від окупаційної влади т.зв. “ДНР”, за минулу добу, 10 жовтня, на їхній території виявлено 86 нових випадків коронавірусної інфекції. Вісім пацієнтів померли.
За даними т.зв. “МОЗ ДНР”, загалом у них підтверджено 4556 випадків захворювання (з них активні – 2029), померли 289 осіб.

Тим часом на території ОРЛО медики за добу зареєстрували чотири летальні випадки від COVID-19, всього з початку пандемії – 52.
Загальне число виявлених інфікувань на окупованій території Луганщини, за даними тамтешньої адміністрації, сягнуло 1209 осіб.

Читайте також:
Завдяки вихідним добове число виявлених хворих на COVID в Україні опустилося нижче 5000

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна