Приватбанк попередив про загальний збій у роботі

 

У ніч проти неділі, 11 жовтня, із 00:30 до 07:30, через технічні роботи клієнтам “Приватбанку” будуть недоступні його послуги.

Про це повідомила пресслужба фінустанови.

“Ми оновлюватимемо процесинг банку. У цей період тимчасово будуть недоступні транзакції за картками, робота “Приват24″ для фізосіб і для бізнесу, а також мережа банкоматів, терміналів самообслуговування та POS-терміналів. За ніч 100 фахівців банку не тільки перезавантажать процесинг, а й покращать работу систем і сервісів, пов’язаних з операціями за картками. Готуємося, щоб ваш шопінг під час сезонних розпродажів був простим і швидким. Вибачте за можливі незручності!” – розповіли в “Приватбанку”.

Як відомо, націоналізований “Приватбанк” є найбільшим українським банком. За підсумками третього кварталу 2020 року він має 21,3 млрд грн прибутку.

Читайте також:
Печерський суд відновив стягнення $165 млн з Приватбанку на користь Суркісів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна