В Італії фіксують найвищу з квітня кількість нових випадків COVID-19

 

Упродовж останніх 24 годин в Італії зафіксували 4 458 нових випадків коронавірусу, що є найбільшим щоденним зростанням з середини квітня, коли країна перебувала у загальному карантині.

Про це в п’ятницю, 9 жовтня, повідомляє BBC.

За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ), це найбільший добовий показник в країні з 12 квітня, коли було зареєстровано 4 694 нових хворих.

Нагадаємо, що італійському уряду вдалося взяти під контроль епідемію коронавірусу, запровадивши одні з найсуворіших карантинних обмежень у світі у березні.

На тлі нового сплеску захворюваності уряд Італії зобов’язав громадян носити маски для обличчя на відкритому просторі, щоб стримати поширення епідемії коронавірусу.

Додамо, що 8 жовтня у світі COVID-19 виявили у 348 тисяч людей. Померло в цей день 6346 пацієнтів.

В 213 країнах виявили 348 630 випадків зараження коронавірусом. Зокрема 101 тисяча нових хворих зафіксована в країнах Європи.

Лідерами антирейтингу на європейському континенті з кількості нових випадків COVID-19 є Франція, Великобританія, Росія та Україна, яка займає 6 місце. У відповідному світовому антирейтингу Україна знаходиться на 11-му місці.

Лідерами регіонального антирейтингу з загальної кількості виявлених заражень є Росія, Іспанія, Франція, Великобританія. Україна займає 7 місце. У відповідному світовому антирейтингу Україна на 25-му місці.

Читайте також:
Коронавірус був в Італії ще в грудні-2019, за два місяці до першого “офіційного” хворого

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна