Росія та Єгипет анонсували спільні військові навчання на Чорному морі

 

У Новоросійську представники ВМФ Росії і ВМС Єгипту провели триденну конференцію з підготовки та розіграшу спільних навчань “Міст дружби – 2020”, які вперше пройдуть в акваторії Чорного моря.

Про це в четвер, 8 жовтня, повідомили в пресцентрі Південного військового округу міноборони РФ.

“Під час майбутніх навчань тактичні групи бойових кораблів Чорноморського флоту ВМФ Росії і ВМС Єгипту за підтримки авіації відпрацюють спільні завдання щодо захисту морських шляхів сполучення від різних загроз. За єдиним задумом буде вироблено розгортання сил для організації зв’язку і поповнення запасів у морі, здійснено відпрацювання дій по дооглядовим операціях щодо підозрілих суден”, – зазначили у військовому відомстві.

У МО РФ додали, що під керівництвом об’єднаного штабу РФ і Єгипту моряки відпрацюють організацію всіх видів захисту і оборони в морі, проведуть ракетні та артилерійські стрільби з озброєння кораблів.

“Цілями навчання є зміцнення та розвиток військового співробітництва між ВМС Єгипту і ВМФ Росії в інтересах безпеки і стабільності на морі, а також обмін досвідом між особовим складом”, – додали в пресслужбі.

Читайте також:
В Одесі пришвартувався британський есмінець Dragon. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна