36 обрмп показала “голлівудські” світлини морпіхів, які долали психологічну смугу перешкод. ФОТО

 

Військовослужбовці 36-ї окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського та окремих батальйонів долали психологічну смугу перешкод на право називатися морськими піхотинцями та мати допуск до складання клятви морського піхотинця і одягнути берет.

Ефектний фоторепортаж з цього випробування публікує пресцентр 36-ї бригади.

“Дистанція, котру проходили кандидати являє собою різноманітні перешкоди, котрі імітують поле бою. Завдання не лише здолати дистанцію, а слухати командира, виконувати накази, володіти собою в різних ситуаціях. Важливо не забувати за побратимів, допомагати один одному”, – переповідають умови проходження смуги перешкод в пресслужбі військової частини.

Фоторепортаж пресслужби 36 обрмп імені контрадмірала Михайла Білинського:

smuha-pereshkod-morpikhy smuha-pereshkod-morpikhy-1 smuha-pereshkod-morpikhy-2 smuha-pereshkod-morpikhy-3 smuha-pereshkod-morpikhy-4 smuha-pereshkod-morpikhy-5 smuha-pereshkod-morpikhy-6 smuha-pereshkod-morpikhy-7 smuha-pereshkod-morpikhy-8 smuha-pereshkod-morpikhy-9 smuha-pereshkod-morpikhy-10 smuha-pereshkod-morpikhy-11 smuha-pereshkod-morpikhy-12 smuha-pereshkod-morpikhy-13 smuha-pereshkod-morpikhy-14 smuha-pereshkod-morpikhy-16 smuha-pereshkod-morpikhy-15 smuha-pereshkod-morpikhy-18 smuha-pereshkod-morpikhy-20 smuha-pereshkod-morpikhy-21 smuha-pereshkod-morpikhy-19
<
>

“Вітання всім тим, хто незважаючи ні на що пройшов смугу перешкод до кінця! За честь мати гідне, загартоване та достойне поповнення наших рядів. Будьте гідним прикладом для інших”, – резюмували в бригаді.

Офіційна церемонія вручення штормових беретів пройде 14 жовтня, на День Захисника України.

Читайте також:
Понад 200 морпіхів 36 обрмп долали психологічну смугу перешкод на право носити штормовий берет. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна