У Миколаєві спалили авто місцевого активіста, який балотується від “Слуги народу”

 

У Миколаєві поліція розслідує обставини підпалу автомобіля місцевого активіста.

Про це повідомили в пресцентрі відомства в четвер, 8 жовтня.

“8 жовтня близько 3:28 до поліції надійшло повідомлення про те, що на автостоянці по вул. Морехідній у Заводському районі Миколаєва горить автомобіль Ford Fusion”, – йдеться в повідомленні.

Пожежу ліквідували співробітники ДСНС.

“Оглянувши місце події, слідчо-оперативна група Заводського відділу поліції виявила фрагменти горіння автомобіля та залишки горючої суміші, які з метою встановлення причин пожежі будуть направлені на експертизу”, – додали у відомстві.

Як пишуть регіональні ЗМІ, авто належить Денису Жело, який балотується на місцевих виборах до Миколаївської міської ради по округу номер 6 від партії “Слуга народу”.

Підпал авто він пов’язує саме з його участю у виборчій кампанії.

Відомості про вказаний факт внесені до ЄРДР за ч. 2 ст. 194 ККУ “Умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу”, що карається позбавленням волі на строк від трьох до 10 років.

Поліція встановлює свідків підпалу, тому звертається з проханням до громадян корисну для слідства інформацію повідомляти до Заводського відділу поліції за адресою: м. Миколаїв, вул. Біла, 44 або за телефонами (0512) 34-11-98 чи  102.

Читайте також:
Опонентові Єрмака нардепу Гео Леросу спалили авто. ВІДЕО

“Бахнули керасінчіку в кастрік”: у Києві спалили авто ексголови ОПУ Андрія Богдана. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна