За добу у війську діагностували 41 новий випадок коронавірусу

 

За минулу добу, 5 жовтня, у Збройних силах України зареєстровано 41 новий випадок захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19.

Такі дані показує в зведенні пресцентр Командування Медичних сил ЗСУ.

Відтак станом на ранок  вівторка, 6 жовтня, в Збройних силах на COVID-19 хворіє 687 осіб (-34 активних випадків за добу).

Всього за період епідемії в армії одужало 2 559 людей (+75 за добу). Летальних випадків залишається десять.

Таким чином, за підрахунками “Новинарні“, за весь час епідемії в Збройних силах було виявлено 3 256 випадків коронавірусної хвороби (сума активних випадків, одужалих і померлих).

З-поміж нових виявлених пацієнтів із коронавірусом у закладах охорони здоров’я перебуває сім осіб (ВМКЦ Південного, Східного та Центрального регіонів – по одному військовослужбовцю, ВМКЦ Північного регіону – два армійці, Житомирський військовий госпіталь – один військовий, Шепетівська ЦРЛ – один працівник ЗСУ). Стан здоров’я пацієнтів задовільний.

На лікуванні вдома під наглядом медслужби перебуває 34 людини. Зокрема на Київщині – семеро військових і один працівник ЗСУ, на Житомирщині та Вінниччині – по четверо армійців, у Дніпропетровській, Хмельницькій, Одеській, Івано-Франківській областях – по два військовослужбовці, у Рівненській та Миколаївській областях – по одному військовому та по одному працівнику ЗСУ, у Черкаській, Полтавській та Тернопільській областях – по одному армійцеві, Харківська область – два працівника ЗСУ та Чернігівська область – один працівник ЗСУ). У всіх пацієнтів постерігають легкий перебіг захворювання.

На ізоляції (самоізоляції) перебуває 525 осіб.

Читайте також:
COVID-19 в Україні: за добу одужало вдвічі менше людей, ніж інфікувалося

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна