Уряд схвалив три угоди з Єврокомісією на суму €60 мільйонів

 

Кабінет міністрів України схвалив проєкти трьох угод з Європейською комісією, які передбачають отримання 60 млн євро для допомоги малому та середньому бізнесу.

Відповідні розпорядження були ухвалені на сьогоднішньому засіданні уряду, інформує “Європейська правда” в середу, 30 вересня.

Угода про фінансування заходу “Кліматичний пакет для стабільної економіки: (САSЕ) в Україні” – передбачає залучення допомоги ЄС для реалізації заходів, передбачених документом, в обсязі 10 мільйонів євро.

Угода про фінансування заходу “Програма ЄС “Міцні регіони” – передбачає залучення допомоги ЄС в обсязі 30 мільйонів євро.

Кошти спрямують на допомогу українським регіонам, у тому числі на подолання негативних наслідків пандемії коронавірусу.

У рамках угоди про фінансування заходу “Механізм розвитку громадянського суспільства України” планується залучити від ЄС ще 20 млн євро.

Читайте також:
В ЄС назвали умови надання Україні 1,2 млрд євро допомоги на відновлення економіки

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна