У Києві загинула працівниця посольства США, поліція шукає імовірного нападника

 

У Києві в середу, 30 вересня, знайшли непритомною з травмою голови співробітницю посольства США. Жінку госпіталізували, але згодом вона померла в лікарні.

Про це інформує відділ комунікації поліції Києва у фейсбуці.

Жінку знайшли в Шевченківському районі на вул. Толбухіна у лісопарковій зоні поблизу залізничних колій. Під час огляду речей потерпілої виявили посвідчення співробітниці посольства США.

“У результаті проведення невідкладних першочергових слідчих дій правоохоронці встановили, що до побиття жінки може бути причетний чоловік, якому на вигляд 30-40 років, зріст 190-200 см, одягнутий у чорні шорти, темно-сині кросівки та футболку, з темним волоссям (по боках коротко підстрижене)”, – повідомили в поліції.

Наразі тривають пошуки зазначеного чоловіка.

У коментарі каналу “Еспресо” речник МВС Артем Шевченко зазначив, що, крім іншого, розглядається версія щодо нещасного випадку. Адже трагедія сталася біля залізниці, загибла була в навушниках і під час пробіжки могла не звернути уваги на транспорт.

Читайте також:
У Києві затримали підозрюваних у вбивстві співробітника СБУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна