Контузія і черепно-мозкова травма: до Дніпра евакуювали військового, який підірвався на Донеччині

 

До Дніпропетровської обласної клінічної лікарні імені Іллі Мечникова евакуаційним транспортом доправили військовослужбовця Об’єднаних сил, який нещодавно постраждав внаслідок підриву на невстановленому вибуховому пристрої на Донеччині.

Про це в понеділок, 28 вересня, повідомляє АрміяInform.

За словами лікарів, військовослужбовець Збройних сил України зазнав контузії, черепно-мозкової травми, контузії очей, осколкових поранень верхніх і ніжних кінцівок.

Після прибуття до Дніпра пораненого оглянули спеціалісти, обробили рани та зробили дослідження на комп’ютерному томографі.

Зараз пацієнт лікується у відділенні нейрохірургії. Він у стані середньої важкості, однак загрози життю військового немає.

Лікарі запевняють, що роблять усе можливе, щоб якнайшвидше доправити його на подальше лікування до військового госпіталю.

Як інформувала “Новинарня“, 23 вересня у районі населеного пункту Піски Донецької області внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої двоє військовослужбовців зі складу Об’єднаних сил отимали осколкові поранення.

27 вересня троє українських військовослужбовців Об’єднаних сил підірвалися на невідомому вибуховому пристрої на своїх позиціях біля села Оріхове в Попаснянському районі Луганщини.

Читайте також:
У Запоріжжі попрощалися з морпіхом Костянтином Оверком, якого в червні поранив російський снайпер

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна