У Запоріжжі попрощалися з морпіхом Костянтином Оверком, якого в червні поранив російський снайпер

 

У суботу, 26 вересня, в Запоріжжі у парку металургів відбулася церемонія прощання з бійцем 503-й окремого батальйону морської піхоти Костянтином Оверком, якого 20 червня поранив російський снайпер на Донеччині.

Про це повідомляє “Радіо Свобода”.

За життя військового впродовж трьох місяців боролися лікарі, йому провели понад 30 складних операцій. Помер Оверко 24 вересня.

“Костя був справжнім… Справжньою людиною, справжнім побратимом, справжнім сином для своїх батьків, справжнім сином своєї країни. Костя був справжнім морпіхом і справжнім “вірним завжди” (девіз морської піхоти України, – “Н”). Жодні слова скорботи не можуть зарадити зараз  втраті, батькам, але хочу пообіцяти: ми не забудемо і не пробачимо”, – сказав під час прощання командир роти 503-го обмп Павло Сбитов.

Як відомо, 503 обмп ВМС ЗСУ (командир Вадим Сухаревський “Борсук”) тримає оборону в Донецькій області, на Горлівському напрямку.
20 липня під селищем Шуми від кульових поранень в голову та груди внаслідок ворожого обстрілу загинув боєць батальйону Василь Кравченко.

Читайте також:
Унаслідок вибуху гранати під Новотошківським загинув механік-водій 14 омбр ЗСУ Роман Червінський

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна