В Україні завершилися міжнародні військові навчання Rapid Trident-2020

 

На Львівщині офіційно завершились українсько-американські командно-штабні навчання Rapid Trident-2020.

Міжнародні військові тренування тривали десять днів на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки, що у Яворівському районі.

В навчанні взяли участь військовослужбовці України, США, Великої Британії, Канади, Польщі, Румунії, Литви, Німеччини, Данії, Румунії, представники командування LITPOLUKRBRIG, а також підрозділи сектору безпеки України.

“Завдання, які були визначені для кожного підрозділу на навчанні, — виконані. Кожен із вас зробить висновки, що потрібно покращити в особистій підготовці. Ми ще раз переконались: чим більше тренуватись та займатись — тим кращий вишкіл. А це — завжди перемога”, – цитує співкерівника Rapid Trident-2020 з української сторони полковника Дмитра Красільнікова видання “Армія.Інформ”.

Співкерівник навчання з американської сторони полковник Майкл Хансон запевнив, що кожен учасник доклав максимум зусиль задля досягнення позитивного результату.

“Тут зібралось багато іноземних військових підрозділів, озброєння та військової техніки. Й лише рішучість, командна робота та воля до самовдосконалення принесли всім нам відмінний результат. Я можу вам з упевненістю сказати, що наше майбутнє в безпеці”, – зазначив полковник Хансон.

Учасники церемонії закриття виконали національні гімни України та Сполучених Штатів Америки, а співкерівники навчання нагородили відзнаками та сертифікатами найкращих військовослужбовців.

Фото: Армія.Інформ

Нагадаємо, цьогоріч у навчаннях беруть участь рекордні 4000 тисячі військових із 9 країн. Окрім військових ЗС України та США, до участі у навчаннях залучені представники Польщі, Литви, Канади, Німеччини, Румунії, Великої Британії та Данії.

Читайте також:
Зеленський на Львівщині відкрив військові навчання Rapid Trident-2020. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна