Окупанти посилили спостереження за позиціями ОС, – розвідка

 

Бойовики посилили спостереження за передовими позиціями Об’єднаних сил ЗС України з використанням технічних засобів розвідки.

Про це в п’ятницю, 25 вересня, йдеться в зведенні пресслужби Міноборони України щодо обстановки в районі проведення операції Об’єднаних сил.

Так, за повідомленням Головного управління розвідки Міністерства оборони України на фоні проведення стратегічного командно-штабного навчання ЗС РФ “Кавказ-2020” командування російського війська на Донбасі наростило проведення заходів оперативної та бойової підготовки.

Зокрема, впродовж цього тижня у з’єднаннях і частинах двох армійських корпустів окупанти проводили позапланові тактичні навчання батальйонних тактичних груп окремих мотострілецьких бригад, стрільби артилерії, в тому числі реактивних систем залпового вогню та бойових машин.

“На окремих напрямках вздовж лінії зіткнення противник здійснив ротацію чергових артилерійських підрозділів зі складу гаубично-самохідних дивізіонів та посилив спостереження за передовими позиціями Об’єднаних сил ЗС України з використанням технічних засобів розвідки з метою уточнення цілей для вогневого ураження”, – йдеться в повідомленні.

Читайте також:
РФ під час навчань “Кавказ-2020” зарезервувала 22 морські райони, які блокують підходи до Криму, – розвідка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна