1-ша танкова бригада показала раціон своїх військових. ФОТО

 

У 1-ій окремій танковій Сіверській бригаді Збройних сил України показали щоденний раціон у військовослужбовців частини.

Про це в четвер, 24 вересня, повідомляє пресцентр оперативного командування “Північ”.

“На вибір дві перші страви, два види гарніру, салат або овочева нарізка та різноманітні фрукти, соки, йогурти, хлібобулочні вироби. Каталог найменувань продуктів, якими сьогодні оперують кухарі, значно розширився: від 40 найменувань, які були передбачені старою системою харчування, до майже 400, які є сьогодні”, – йдеться в повідомленні.

М’ясо, риба, фрукти та овочі, свіжа зелень, молочна продукція зберігаються у спеціальних холодильних камерах зберігається не більше тижня.

Харчування у ЗСУ - 1 танкова бригада 1 Харчування у ЗСУ - 1 танкова бригада 2 Харчування у ЗСУ - 1 танкова бригада 3 Харчування у ЗСУ - 1 танкова бригада 4 Харчування у ЗСУ - 1 танкова бригада 5 Харчування у ЗСУ - 1 танкова бригада 6 Харчування у ЗСУ - 1 танкова бригада 7 Харчування у ЗСУ - 1 танкова бригада
<
>

А це означає, наголошують військові, що продукти завжди свіжі.

“Їжа готується в нових варочних котлах та духових шафах, де належним чином дотримується температурний режим для відповідної термічної обробки продуктів”, – додали в пресцентрі ОК.

Окремо обладнані місця нарізання та підготовки продуктів для приготування страв.

Місця видачі їжі обладнані панелями підігрівання, охолоджуючою шафою та ємністю для напоїв. Додатково кожен може здобрити свій обід соусами.

Читайте також:
Понад 100 військових частин ЗСУ перейшли на нову систему харчування, – Фаворська

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна