Під час стрільб на полігоні ОК “Південь” сталася пожежа

 

Під час стрільб на полігоні оперативного командування “Південь” сталося займання сухої трави та сухостою.

Про це в понеділок, 21 вересня, повідомив пресцентр Генерального штабу ЗСУ.

“Під час проведення штатних стрільб на полігоні оперативного командування “Південь” сталося займання сухої трави у полі й сухостою в лісосмузі”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, завдяки спільним діям особового складу, залученого для проведення навчань, і представників Державної служби з надзвичайних ситуацій поширення вогню припинено, наразі триває ліквідація наслідків пожежі.

Особовий склад і технічні засоби не постраждали, додали у Генштабі.

Водночас пресслужба ДСНС повідомляє, що пожежа виникла у Голопристанському районі Херсонської області на території лісового масиву, вогонь охопив 10 га.

До гасіння вогню залучено 104 чол. та 32 од. техніки, з них від ДСНС 62 чол. о/с та 15 од. техніки (в тому числі 2 літаки Ан-32П), від ЗСУ – 12 чол. та 5 од. техніки (в тому числі 2 пожежні танки та вертоліт ЗСУ з водозливним пристроєм).

Загрози населеним пунктам немає.

Читайте також:
На Донеччині – ще один підрив військового під час гасіння пожежі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна