На Донеччині – ще один підрив військового під час гасіння пожежі

 

Один український військовий минулої доби (18 вересня) отримав поранення, підірвавшись на вибуховому пристрої під час гасіння трави на Горлівському напрямку, Донецька область.

Про це повідомив пресцентр штабу Об’єднаних сил у ранковому зведенні в суботу, 19 вересня.

“…Неподалік Залізного військовослужбовці Збройних сил України ліквідували осередок загоряння сухої трави. Під час гасіння пожежі здетонував невідомий вибуховий пристрій, унаслідок чого один український захисник отримав поранення”, – розповіла речниця ОС Ярослава Зоріна.

“Воїна оперативно доправлено до медичного закладу, де йому надано кваліфіковану медичну допомогу”, – додала вона.

Місто Залізне підпорядковане Торецькій міськраді і розташоване поблизу населеного пункту Шуми, де 15 вересня на розтяжці підірвалися полковник з СЦКК і військовослужбовець 503-го батальйону морської піхоти.

Нагадаємо, що минулої доби ворог “провокував” із гранатомета на Донеччині і з великокаліберного кулемета – на Луганщині.

Читайте також:
У Добропіллі поховали 35-річного “донбасівця” Володимира Хоменка,
який підірвався в “сірій зоні” під час гасіння пожежі

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна