У Збройних силах число активних хворих на COVID-19 скоротилося більш як на десяток

 

Станом на ранок суботи, 19 вересня, в Збройних силах України на COVID-19 хворіє 681 особа.

За минулу добу число активних випадків скоротилося на 13 (напередодні йшлося про те, що хворіють 694 особи.).

Всього за час епідемії в ЗСУ одужали 1754 особи (+53 за добу), летальних випадків – дев’ять.

За минулу добу в армії зареєстровано 40 нових випадків захворювання на коронавірусну хворобу.

Із них госпіталізовано десять осіб: у Військово-медичний клінічний центр Західного регіону (Львів) – 2 військовослужбовці, ВМКЦ Східного регіону (Дніпро) – 3, ВМКЦ Північного регіону (Харків) – 1, Білоцерківський та Житомирський військові госпіталі – по 1 військовослужбовцю, Івано-Франківська та Львівська міські лікарні – по 1 працівнику ЗС України. Стан здоров’я цих пацієнтів задовільний, сповіщає КМС.

На лікування вдома відправили 30 осіб: Київська область – 10 військовослужбовців та 2 працівники ЗСУ, Львівська область – 4 військовослужбовці та 3 працівники, Одеська область – 6 військовослужбовців, Тернопільська, Черкаська, Кіровоградська та Вінницька області – по 1 військовослужбовцю , Рівненська область – 1 працівник). У цих пацієнтів спостерігається легкий перебіг захворювання.

Таким чином, за підрахунками “Новинарні“, з початку епідемії коронавірусу в Збройних силах було виявлено 2444 випадків коронавірусної хвороби (активні випадки, одужалі й померлі разом).

На ізоляції (в тому числі самоізоляції) перебувають 844 особи.

Читайте також:
Число нових інфікувань коронавірусом в Україні залишилося на рівні близько 3200

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна