Російські десантники прибули у Білорусь на навчання “Слов’янське братство-2020”

 

Підрозділи 76-ї гвардійської десантно-штурмової дивізії Повітряно-десантних військ ЗС РФ завершили передислокацію на полігон Брестський для участі в планових спільних білорусько-російських тактичних навчаннях “Слов’янське братство-2020”.

Про це у вівторок, 15 вересня, повідомили в пресслужбі Міністерства оборони Білорусі.

“В ході навчання військовослужбовці двох країн відпрацюють питання спільних дій при виконанні завдань по боротьбі з тероризмом, обміняються досвідом організації та ведення спеціальних дій при виконанні контртерористичних завдань. Особливістю навчання стане виконання навчально-бойових завдань в нічних умовах, в тому числі здійснення маршів, практичне десантування, форсування водних перешкод і етап бойової стрільби”, – йдеться в повідомленні.

За даними міноборони, всього в практичних діях буде задіяно до 1 500 російських і білоруських військовослужбовців, понад 150 одиниць авіаційної, бойової та спеціальної техніки.

У відомстві зазначили, що після завершення навчань російські військові повернуться в Росію.

Навчання проводяться на полігоні Брестський, в Брестському районі і на ділянці річки Мухавець з 21 по 23 вересня.

Читайте також:
Білоруська армія візьме участь в російських військових навчаннях “Кавказ-2020”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна