У Києві Чубарову доставили лист від російського суду в окупованому Криму

 

“Укрпошта” доставила на домашню адресу голови Меджлісу кримськотатарського народу Рефата Чубарова листа від підконтрольного Росії так званого Верховного суду анексованого Криму.

Про це політик повідомив у четвер, 10 вересня, у фейсбуці.

“Вчора “Укрпошта” принесла мені на домашню адресу “письмо простое (международное)”, автором якого є окупаційний “верховний суд Республіки Крим”, – написав голова Меджлісу.

За його словами, у конверті виявився ще один конверт – і вже в ньому лист.

“Схема проста: “верховний суд Республіки Крим” направляє своє поштове відправлення до Ставрополя, РФ (або ще кудись), звідки воно потрапляє до міста Михайлівське Ставропольського краю (або ще кудись), звідки вже розходиться в різні кінці світу як “міжнародне” відправлення. Невже так важко при сортуванні поштових відправлень, що надходять з РФ до України, відокремлювати відправлення з окупованого Криму як незаконні й повертати їх назад поштовим установам РФ, які намагаються таким чином розмивати суверенітет України над Кримом?”, – зазначив Чубаров.

Також політик наголошує, що є питання і до СБУ – чи хтось перевіряє поштові відправлення з РФ на наявність в них речовин, що можуть становити небезпеку для життя людей.

Нагадаємо, в Росії порушили нову справу проти голови Меджлісу Рефата Чубарова.

Читайте також:
Чубаров відповів Шмигалю щодо постання води в окупований Крим

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна