Пожежа у прифронтовому районі Луганщини ліквідована, – ДСНС

 

Рятувальники загасили пожежу в Новоайдарському районі на Луганщині, поруч із лінією розмежування.

Про це йдеться в ранковому зведенні пресслужби ДержНС 8 вересня.

“7 вересня пожежі осередків сухої трави та лісових насаджень в Новоайдарському районі (с. Лобачеве, с. Лопаскине та смт Трьохізбенка), які виникли 2 вересня, ліквідовано.
7 вересня загорання сухої трави, валежнику та лісових насаджень між с. Лобачеве Новоайдарського району та с. Старий Айдар Станично-Луганського району, яке виникло 4 вересня ліквідовано”, – ідеться в повідомленні на сайті ДСНС.

Зазначається, що для чергування  на місцях ліквідованих осередків пожеж залучено 26 чоловік особового складу та 6 одиниці техніки ДСНС.

Як інформувала “Новинарня“, 2 вересня внаслідок пожежі поруч із позиціями ЗС України на Луганщині загинув головний сержант роти 25 опдбр, старшина Артем Бондаренко. Тіло військовослужбовця знайшли під завалами бліндажа.
Як стверджують побратими, в той час коли вони гасили пожежу, яка стрімко наближалася до позицій, Артем займався евакуацією військового майна із бліндажа й задихнувся від диму.
Крім того, ще двоє військових отримали опіки під час гасіння пожежі.
Ще троє військових ЗСУ в наступні дні загинули під час пожеж у Донецькій області – через підрив на мінах.

Читайте також:
Двоє воїнів ЗСУ, яких під час гасіння пожежі відрізало полум’ям від товаришів, загинули в “сірій зоні”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна