У Мінську невідомі в масках схопили опозиціонерку Марію Колесникову

 

У Мінську вранці понеділка, 7 вересня, викрали членкиню опозиційної Координаційної ради Марію Колесникову.

За свідченнями очевидців, близько 10-ї години невідомі посадили Колесникову в мікроавтобус із написом “Зв’язок” біля будівлі Національного художнього музею й повезли в невідомому напрямку, пише TUT.BY.

“Я почула звук падіння телефона на асфальт, якесь тупотіння – озирнулася й побачила, що люди в цивільному і в масках заштовхують Марію в темний мікроавтобус із написом “Зв’язок” на борту. В неї відлітає телефон, один із тих людей його піднімає, стрибає в мікроавтобус, і вони від’їздять”, — розповіла виданню свідок подій Анастасія.

Як повідомив прессекретар Координаційної ради Антон Родненков, Марія була в центрі міста у справах.

Напередодні в Білорусі вкотре відбулися численні акції протесту. Силовики застосовували проти учасників мирних мітингів кийки та сльозогінний газ і затримали 633 осіб по всій країні.

Читайте також:
Після чергового протестного маршу по всій Білорусі затримані сотні людей. До побиттів долучилися “тітушки”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна