Перший візит міністра оборони Іраку в Україну: підписано меморандум про військову співпрацю

 

Міністри оборони України та Іраку Андрій Таран і Джума Інад Саадун Аль-Джубурі підписали Меморандум про взаєморозуміння у сфері військової співпраці між оборонними відомствами двох країн.

Церемонія відбулася 3 вересня в Києві, під час офіційного візиту делегації МОУ Іраку.

Це перший візит керівника міністерства оборони Іраку в Україну.

“Підписання Меморандуму дасть можливість продовжити взаємовигідну співпрацю між оборонними відомствами двох країн, посилити партнерські відносини та забезпечити реалізацію проектів у сферах, які становлять взаємовигідний інтерес”, – зазначає пресслужба МО України.

Міністри оборони України та Іраку провели двосторонні переговори та “наголосили на значному потенціалі партнерства щодо обміну досвідом ведення бойових дій, співпраці в напрямі військової освіти”.

У рамках переговорів сторони також підкреслили значний потенціал партнерства щодо обміну досвідом ведення бойових дій, співпраці за напрямом військової освіти, обмінялися інформацією щодо стану безпекової ситуації в Україні та Республіці Ірак та запевнили в підтримці сталого розвитку дружніх відносин між державами.

Читайте також:
В Іраку внаслідок вибуху постраждали співробітники ВООЗ

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна