У районі ООС посилили заходи щодо профілактики COVID-19

 

У вівторок, 1 вересня, у районі проведення операції Об’єднаних сил підсилили карантинні обмеження щодо профілактики поширення COVID-19.

Про це повідомляє  пресцентр штабу ООС.

Для військовослужбовців ООС посилили вимоги дотримання режимно-обмежувальних заходів карантину. Так, військовим необхідно уникати контактів особового складу з військовослужбовцями інших частин і цивільним населенням.

Зазначається, що на місцях несення служби, контрольно-пропускних пунктах, об’єктах життєдіяльності особового складу запроваджується обов’язкове проведення щоденної профілактичної дезінфекції. Особовий склад повинен обов’язково використовувати засоби індивідуального захисту (масок) і дотримувати соціальну дистанцію.

Щодо цивільного населення, то з боку Харківської, Дніпропетровської та Запорізької областей обмежується перетин лінії проведення операції Об’єднаних сил для громадян, які не мають відповідних документів, визначених у районі проведення ООС.

При цьому продовжиться контроль перевізників і цивільного населення щодо дотримання правил пасажирських перевезень на автостанціях, залізничних вокзалах, зупинках громадського транспорту та інших обмежень, введених урядом України.

Нагадаємо, з 1 вересня КПВВ на Донбасі перейшли на осінній режим роботи.

Читайте також:
У ЗСУ за добу діагностували 28 нових інфікувань коронавірусом, 19 людей одужали

COVID-19 в Україні: понад 2000 нових хворих за добу, одужали – втричі менше

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна