ООС: противник стріляв біля Зайцевого і копав окопи в наш бік під Водяним

 

Протягом доби 29 серпня з боку збройних формувань Російської Федерації було зафіксовано два порушення досягнутих домовленостей.

Про це повідомляє пресцентр штабу Об’єднаних сил у ранковому зведенні в неділю, 30 серпня.

“Так, вранці зі сторони тимчасово непідконтрольної Ужівки противник проводив інженерні роботи в бік наших позицій поблизу населеного пункту Водяне. А по обіді, російсько-окупаційні війська здійснили неприцільні постріли зі стрілецької зброї неподалік Зайцевого. Постріли були провокативними, тому вогонь у відповідь наші воїни не відкривали”, – розповіла пресофіцер Ярослава Зоріна.

Зазначається, що бойових втрат та поранень серед особового складу Об’єднаних сил не було.

Від початку поточної доби, 30 серпня, на усіх ділянках відповідальності українських підрозділів зберігалася тиша, обстрілів з боку противника не зафіксовано. Серед наших захисників немає бойових втрат і поранень.

“Ситуація в районі проведення операції залишається повністю контрольованою підрозділами зі складу Об’єднаних сил. Українські захисники продовжують неухильно дотримуватися умов повного та всеосяжного режиму припинення вогню та сумлінно виконувати свої завдання за призначенням”, – сказано в повідомленні.

Читайте також:
Генштаб має намір скоротити обсяги осіннього призову

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.