На Львівщині перевіряють бойову готовність зв’язківців ПвК “Захід”. ФОТО

 

У Львівській області в середу, 26 серпня, в окремому полку зв’язку та радіотехнічного забезпечення повітряного командування “Захід” розпочалися навчання в польових умовах.

Як повідомила служба зв’язків із громадськістю ПвК “Захід”, військові перевірять готовність підрозділів батальйону зв’язку, роти зв’язку та радіотехнічного забезпечення батальйону до виконання завдань за призначенням.

“Протягом польового виходу підрозділи батальйону відпрацюють низку важливих завдань – забезпечення управління визначеними силами та засобами протиповітряної оборони в зоні відповідальності цього повітряного командування під час наступальних дій в урбанізованій місцевості, в умовах протидії місцевого населення, дій диверсійно-розвідувальних груп і незаконних збройних формувань, як вдень, так і вночі”, – йдеться у повідомленні.

“Покращуючи свою майстерність, ми зводимо до мінімуму час, що потрібен для налагодження якісного та безперебійного зв’язку між підрозділами”, – розповів т.в.о. командира батальйону зв’язку, майор Віталій Гетьман.

Навчання Пвк Захід 1 Навчання Пвк Захід 6 Навчання Пвк Захід 4 Навчання Пвк Захід 5 Навчання Пвк Захід 3 Навчання Пвк Захід 2
<
>
служба зв’язків із громадськістю ПвК “Захід”

Читайте також:
На Львівщині стартувала експериментальна програма фізпідготовки ЗСУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна