На Чернігівщині вибух гранати у військовому гуртожитку розслідують як убивство

 

За фактом вибуху у військовому гуртожитку навчального центру “Десна”, що розташований в однойменному селищі на Чернігівщині, поліція відкрила провадження за статтею “вбивство”.

Про це у вівторок, 25 серпня, інформує пресслужба поліції Чернігівської області.

Внаслідок вибуху гранати 24 серпня загинув один військовослужбовець, ще двох військових та одну цивільну жінку доправили до місцевого госпіталю з пораненнями різного ступеня тяжкості.

За попередніми даними, вибухнула граната РГД-5.

“Наразі поліція встановлює всі обставини, які призвели до вибуху. Криміналісти направили на дослідження зібрані речові докази, серед яких — уламки вибухового пристрою”, – йдеться в повідомленні.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (вбивство).

Триває досудове розслідування.

Як писала “Новинарня“, 24 серпня внаслідок вибуху у військовому гуртожитку на території 169-го навчального центру “Десна” на Чернігівщині загинув один військовослужбовець, ще троє людей отримали поранення.

Читайте також:
У Маріуполі внаслідок вибуху гранати вдома загинув “зброяр”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна