В ЗСУ на коронавірус хворіють понад 600 осіб

 

За минулу добу – у вихідний день 23 серпня – в Збройних силах України зареєстровано 26 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2.

Про це повідомила пресслужба Командування Медичних сил ЗСУ у зведенні 24 серпня.

Відтак станом на ранок 24 серпня в ЗС України на COVID-19 хворіють 604 особи (приріст активних випадків за добу – 25).

Всього з початку епідемії в армії одужали 888 осіб (+1 за добу), летальних випадків залишається шість.

Таким чином, загальне число виявлених випадків коронавірусу в ЗСУ за весь час – 1498 (активні разом із померлими й одужалими).

Із нових виявлених хворих них на лікуванні в закладах охорони здоров’я перебувають сім осіб (Військово-медичний клінічний центр Західного регіону, Львів – 2 військовослужбовці, Рівненський військовий госпіталь – 3, Чернівецький військовий госпіталь – 2). Стан здоров’я цих пацієнтів задовільний.

На лікування вдома поміщені 19 осіб (Київська область – 1 військовослужбовець та 4 працівники ЗС України, Львівська область – 3 військовослужбовці та 3 працівники ЗСУ, Чернівецька область – 3 військовослужбовці та 1 працівник, Вінницька область – 2 військовослужбовці та 1 працівник, Закарпатська – 1 військовослужбовець). У цих пацієнтів спостерігається легкий перебіг захворювання.

На ізоляції (в тому числі самоізоляції) перебувають уже 936 осіб.

Читайте також:
В Україні діагностували 1,8 тисячі нових випадків COVID-19

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна