У київському метро затримали бойовика “ДНР”

 

На станції метро “Майдан Незалежності” в Києві поліцейські затримали чоловіка, у якого виявили “військовий квиток ДНР” та “посвідчення народного ополченця Донбасу”.

“23 серпня поліцейські метрополітену на станції метро «Майдан Незалежності» звернули увагу на чоловіка, який дивно поводився. Коли його запросили до кімнати поліції, з’ясувалося, що він прибув у Київ із тимчасово окупованої території”, – повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Під час поверхневого огляду в чоловіка виявили документи, видані окупаційною владою так званої “Донецької народної республіки”.

Зокрема, він мав при собі “військовий квиток ДНР” із зазначенням посади “стрілець” та посвідчення “народного ополченця Донбасу”, а також свідоцтво про нагородження медаллю “За оборону Слов’янська”.

Документи видано на ім’я Сергія Писарєва, 1987 року народження.

Затриманого передали працівникам Служби безпеки України для встановлення мети його перебування у столиці та надання правової оцінки його діям.

Читайте також:
У Києві затримали ексбойовика “самооборони Криму”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна