Збройні сили оновили антирекорд інфікування коронавірусом за добу

 

За минулу добу в Збройних силах України зареєстровано 59 нових випадків захворювання на COVID-19.

Про це повідомила пресслужба Командування Медичних сил ЗСУ в ранковому зведенні 22 серпня.

Ідеться про найбільший добовий показник інфікованих армійців з початку епідемії.

Станом на ранок 22 серпня в Збройних силах на гостру респіраторну хворобу, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, хворіють 545 осіб.

Всього з початку епідемії в ЗСУ одужали 873 особи, летальних випадків залишається шість.

Таким чином, загальна кількість виявлених випадків COVID-19 серед армійців за весь час – 1424 (активні хворі разом із померлими й одужалими).

Із нових виявлених випадків на лікуванні в закладах охорони здоров’я перебувають 12 осіб: Національний військово-медичний клінічний центр “ГВКГ” в Києві – 1 військовослужбовець, Військово-медичний клінічний центр Західного регіону у Львові – 3, Військово-медичний клінічний центр Північного регіону в Харкові – 3, Військово-медичний клінічний центр Південного регіону в Одесі – 1, Чернігівський військовий госпіталь – 3 військовослужбовці, Рівненська ЦМЛ – 1 працівник ЗС України). Стан здоров’я пацієнтів задовільний.

На лікування додому відправили 47 осіб із числа нових діагностованих. Найбільше – на Київщині (16 військовослужбовців та 3 працівники ЗСУ) та у Львівській області (11 військовослужбовців і 4 працівники).

На ізоляції (в тому числі самоізоляції) перебувають 896 армійців.

Читайте також:
В Україні – новий найбільший показник виявлених випадків коронавірусу за добу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна