У 3 опсп відбулися змагання з кросфіту: переможців звільнили від щомісячної здачі фізпідготовки на два роки

 

На території 3-го окремого полку спеціального призначення імені князя Святослава Хороброго відбулось традиційне змагання з кросфіту, яке приурочили до 29-ї річниці Дня Незалежності.

Про це в п’ятницю, 21 серпня, повідомляє пресслужба полку.

У змаганнях взяли участь 11 команд-учасників (всі – військові 3 опсп), але була серед них і команда Збройних сил США.

У кожній команді – чотири учасники, плюс один запасний.

“Під час виконання комплексу вправ сіроманці “штовхали планету”, або ж, як пише книга – відтискались від землі, підіймали над собою вагу – вправа називається трастери, бігали в бронежилетах на дистанцію 800 метрів, після якої одразу ж приступали до виконання 160-разового повторення станової тяги та майже півсотні разів бурпі”, – йдеться в повідомленні.

Фото: 3 опсп імені князя Святослава Хороброго

Фінальний комплекс – штовхання автомобіля вагою понад 2.5 тонни, на котрий паралельно потрібно було завантажити, а потім розвантажити обважнювачі.

“Фішкою змагань стало те, що переможці будуть звільнені від щомісячної здачі фізичної підготовки на два роки, тому боротьба за першість була шалена, незабутня, спітніла і виснажлива”, – додали в пресцентрі.

Читайте також:
Всеукраїнські змагання з акватлону виграла дівчина-водолаз. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна