Окупанти завезли в ОРДЛО 20 одиниць бойової техніки й партію безпілотників, – розвідка

 

Командування російських окупаційних військ нарощує боєздатність на окупованих територіях Донбасу.

Про це у вівторок, 18 серпня, на брифінгу повідомив речник пресслужби Міноборони, полковник Максим Праута з посиланням на дані Головного управління розвідки МОУ.

“Через неконтрольовані Україною ділянки кордону Росія продовжує постачати на тимчасово окуповані території у Донецькій та Луганській областях озброєння, військову техніку та майно військового призначення. Так, упродовж минулих двох тижнів до з’єднань і частин російських окупаційних військ доставлено до 20 одиниць бойової техніки, відновленої та модернізованої на підприємствах російського військово-промислового комплексу”, – зазначив Праута.

Із території Російської Федерації також завезли чергову партію безпілотних літальних апаратів.

Нагадаємо, начальник Головного управління розвідки Міноборони України, полковник Кирило Буданов заявив про намір активізувати розвідку за лінією розведення військ на Донбасі.

Читайте також:
Окупанти мінують нові ділянки на Донбасі, – розвідка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна