МОУ презентувало проєкт інституційного аудиту у військових вишах

 

Міністерство оборони України презентувало проєкт Порядку проведення інституційного аудиту професійної військової освіти у вищих військових навчальних закладах.

Про це у вівторок, 18 серпня, передає “Укрінформ”.

“Ми презентуємо проєкт Порядку проведення інституційного аудиту професійної військової освіти у вищих військових навчальних закладах – формалізований документ, розроблений групою експертів Міністерства оборони України, Генерального штабу Збройних сил України та держав – членів НАТО відповідно до вимог національних, а також освітніх стандартів Європейського союзу і НАТО щодо забезпечення якості освіти”, – зазначив представник МОУ, професор, доктор технічних наук Володимир Мірненко.

За його словами, інституційний аудит має дати відповідь на першорядні питання: наскільки правильно розвивається професійна військова освіта і чи задовольняє нагальні потреби сил оборони в контексті наявних загроз національній безпеці та інтеграції України до НАТО. Міноборони пропонує громадськості долучитися до цього обговорення.

“Запрошуємо стейкхолдерів активно долучитися до обговорення і висловити свої пропозиції та зауваження стосовно положень, викладених у проєкті Порядку проведення інституційного аудиту професійної військової освіти у вищих військових навчальних закладах”, – закликав Мірненко.

Він повідомив, що громадське обговорення цього проєкту триватиме на офіційному вебпорталі Міністерства оборони України до 18 вересня цього року.

Рекомендації, вироблені за його результатами профільними фахівцями оборонного відомства, будуть враховані під час ухвалення подальших управлінських рішень та оприлюднені на офіційному вебпорталі МОУ.

Читайте також:
Аудитори виявили в Укрзалізниці порушень на ₴336 млн

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна