“Кіт Баюн” Кравчук присипляє для російських пазурів, – Сироїд

 

Оксана Сироїд
голова партії “Об’єднання “Самопоміч”, колишній віце-спікер Верховної Ради

(FB)

Леонід Кравчук – досвідчений “кіт баюн” української політики. Він все ще здатен заговорити будь-яку тему і приспати пильність навіть досвідчених опонентів.

Сьогодні він лагідно муркоче про “ознаки громадянського суспільства” на окупованих територіях. Муркоче про глибину душ Путіна, Лаврова, Козака, Гризлова, у яких він відчув бажання миру на Донбасі. Так він нас присипляє для російських пазурів.

Для Росії будь-яким способом важливо нав‘язати пряме спілкування між українською владою і окупаційною адміністрацією. Діалог з окупаційною адміністрацією ОРДЛО означає:

  • вибори на окупованих територіях;
  • особливий статус з усіма наслідками;
  • зняття санкцій з Росії;
  • і Україна буде за все платити.

Тому будь-які прямі перемовини, будь з ким з окупованих територій від імені України – це статті 109 та 111 Кримінального кодексу України. І Баканов із Венедіктовою вічними теж не будуть.

Читайте також:
“Вони хочуть миру”: Кравчук “відчув”, що росіянам набридло воювати на Донбасі

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна