Таран переговорив з міністром оборони Молдови щодо участі військ у багатонаціональних навчаннях

 

Міністр оборони України Андрій Таран провів телефонну розмову з главою оборонного відомства Молдови Александру Пинзарем.
Йшлося, зокрема, про посилення співпраці щодо участі в багатонаціональних навчаннях.

Про телефонну розмову міністрів, яка відбулася у вівторок, 11 серпня, звітує пресслужба МОУ за добу в середу, 12 серпня.

Зазначається, що під час розмови глави оборонних відомств обговорили питання розвитку регіональної безпеки, “важливості взаємодії з партнерами та міжнародними організаціями з метою забезпечення стабільності” в регіоні південно-східної Європи.

“Сторони домовилися посилити військову співпрацю, зокрема, за такими напрямками, як спільна участь підрозділів двох країн у багатонаціональних навчаннях”,- йдеться у повідомленні пресслужби.

Говорили також про обмін делегаціями між військовими навчальними закладами та обмін досвідом із впровадження стандартів НАТО, додали у МОУ.

Читайте також:
Таран запросив Британію взяти участь у військових навчаннях під Кримом

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна