Проросійська шваль проштовхує реванш, – Сенцов про громадські роботи для Кольченка

 

Олег Сенцов,
режисер, громадський активіст, колишній політв’язень Кремля

(FB)

Сашку Кольченку, справжньому патріоту України, за участь у вчорашній акції протесту під стінами посольства Білорусі сьогодні присудили 40 годин виправних робіт.

Я вчора пізно вночі повернувся додому, і, мабуть, ще не прокинувся.

Ми що, вже живемо у Росії чи у Білорусі?

Відкритий суд, на який не пустили нікого з преси.

Міліцейські (це не помилка друку) лживі протоколи, які не відповідають дійсності, зафіксованій на відео. Суддя, яка ідентифікувала Сашка та точно знала кому виносе вирок.

І це був тільки перший суд за нібито хуліганку, а ще буде другий за злістну непокору співробітникам міліції (це знов не помилка друку).

Це гнила правоохоронна і судова система, яку ніхто не реформував та не планує реформувати показує своє справжнє обличчя і вже не ховається.

Уся проросійська та екс-регіональна шваль проштовхує реванш, продовжуючи дискредитувати патріотів та активістів. Але вони дуже помиляються стосовно нашого терпіння!

Читайте також:
Затриманому під посольством Білорусі Олександру Кольченку присудили 40 годин громадських робіт

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна