Російській співачці Глюк’OZA на три роки заборонили в’їзд в Україну

 

Російській співачці Наталії Іоновій, більш відомій як Глюк’OZA, на три роки заборонили в’їзд в Україну за незаконне відвідування окупованого Криму.

Про це у п’ятницю, 7 серпня, повідомили у пресслужбі ДПСУ.

Громадянку Росії зупинили вчора в аеропорту “Бориспіль”.

“Росіянка прибула в Україну серед пасажирів рейсу з Мінська. Під час оформлення прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту “Київ” з’ясували, що вона порушувала українське законодавство, відвідувавши окупований її країною Кримський півострів”, – повідомили у ДПСУ.

Сама громадянка виявилася російською співачкою, яка виступає під псевдонімом “Глюкоза” і в Крим неодноразово їздила на концерти й вечірки. Під час спілкування вона постійно плуталась у своїх відповідях, зокрема на початку зазначила, що в Криму останній раз була лише у 2013 році.

Вона також зазначила, що ніяк не ставиться до окупації півострова, але для неї важливо “вийти на Україну”. Після цього вона додала, що Крим – український.

В Україну Наталія Іонова планувала потрапити з приватною метою.

Зі штампом про трирічну заборону в документі росіянка вилетіла зворотним рейсом у Білорусь.

Читайте також:
Суд у Києві скасував рішення СБУ про заборону в’їзду в Україну реперові, який вважає Крим Росією

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна