Ярош повідомив про обшуки в Корбана

 

Командир Української добровольчої армії Дмитро Ярош повідомив про обшуки в домі у ексглави партії “Укроп” Геннадія Корбана.

Про обшуки і Ярош і Корбан написали надвечір у четвер, 6 серпня, у фейсбуці.

“Щойно надійшла інформація про обшук в квартирі Геннадія Корбана… Звичайно, цей черговий обшук нічим добрим для влади не закінчиться”, – зазначив Ярош.

Сам Корбан у соцмережі написав, що СБУ та податківці проводять обшуки у його “бізнес-партнерів, друзів та родичів”.

Він звинувачує в обшуках президента Володимира Зеленського, який став “на такий потворний шлях досягнення своїх політичних цілей”.

“Працівники СБУ разом з працівниками податкової поліції прийшли в будинок з обшуками до моїх бізнес-партнерів, друзів і навіть родичів. І це 125 обшук за останні два місяці”, – написав він.

Також Корбан заявив, що він вважав, що до влади прийшли порядні люди, але “ілюзії розвіялися як дим над Криворіжсталлю”.

Читайте також:
Муженко пояснює штурм “непотрібного” Іловайська впливом бізнесменів, зокрема Корбана. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна