Сєвєродонецькою ВЦА керуватиме чинний співробітник СБУ

 

Очільник Луганської області Сергій Гайдай у середу, 5 серпня, представив керівника військово-цивільної адміністрації Сєвєродонецька Олександра Стрюка.

Про це повідомила пресслужба Луганської обласної ВЦА.

“Олександр Стрюк – чинний співробітник Служби безпеки України. Роботи дуже багато. Бо, на жаль, в міськраді через політичні непорозуміння виникла криза. Сєвєродонецьку, де я народився, та діяльності керівника місцевої військово-цивільної адміністрації приділятиму особливу увагу. Я не можу підвести це місто”, – зазначив Гайдай.

За його словами, що за декілька років у міської влади не було налагоджено нормальної співпраці із жодним головою обласної державної адміністрації. Зокрема не вдалося реалізовувати у повному обсязі проєкти, що фінансуються Державним фондом регіонального розвитку.

“Упевнений, ми змінимо цю ситуацію на краще у найкоротший термін. Потрібно врятувати місто від колапсу“, – зазначив Гайдай.

Своєю чергою Олександр Стрюк, звертаючись до керівників структурних підрозділів та комунальних підприємств, висловив сподівання на ефективну співпрацю.

Як інформувала “Новинарня“, президент України Володимир Зеленський 28 липня 2020 року підписав Указ № 297/2020 про утворення військово-цивільної адміністрації міста Сєвєродонецьк Луганської області.

Олександра Стрюка призначили на період відрядження на посаду керівника військово-цивільної адміністрації міста Сєвєродонецьк 4 серпня розпорядженням голови ОДА.

Читайте також:
Торецьку ВЦА очолив полковник СБУ з Буковини Василь Чинчик

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна