Львівський авіаремонтний завод передав війську модернізований літак МіГ-29

 

Напередодні Дня Повітряних сил Збройних сил України Львівський державний авіаційно-ремонтний завод передав одній із авіаційних бригад модернізований бойовий літак – винищувач МіГ-29.

Про це в п’ятницю, 31 липня, повідомляє пресслужба “Укроборонпрому”.

У рамках виконання державного оборонного замовлення фахівці заводу відновили ресурсні показники літака. Заплановані роботи виконали з дотриманням обумовлених договором термінів.

“Уже п’ятий місяць підприємство працює в особливому режимі у зв’язку із посиленими протиепідемічними заходами. До роботи допускаються лише працівники, задіяні у виконанні критично-важливих робіт. Незважаючи на перешкоди, ми мобілізували всі ресурси та вчасно виконали взяті на себе зобов’язання щодо ремонту авіаційної техніки ПС ЗСУ”, – сказав директор заводу Дмитро Матрунчик.

На літак встановили капітально відремонтовані двигуни, нову авіоніку.

Міжремонтний ресурс відремонтованого МіГ-29 становить вісім років, із можливістю його продовження до 12 років.

Читайте також:
Українське військо прийняло на озброєння тактичну бойову машину “Дозор-Б”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна