“Конфлікт інтересів”: експомічниця Піскуна Ніконорова працює “міністром ДНР”

 

Колишня помічниця нового радника генеральної прокурорки Святослава Піскуна тепер працює “міністром” в так званому “уряді ДНР”, її ім’я – Наталія Ніконорова.

Про це в п’ятницю, 31 липня, повідомив представник України в Тристоронній контактній групі щодо врегулювання ситуації на Донбасі Сергій Гармаш у фейсбуці.

“Венедіктова призначила своїм радником Піскуна. А помічниця Піскуна Ніконорова зараз є цілим “міністром закордонних справ ДНР”, тобто, за ідеєю, – майбутнім “клієнтом ОГП. Чи немає тут конфлікту інтересів?” – запитує Гармаш.

Як інформувала “Новинарня“, 27 липня генеральна прокурорка Ірина Венедіктова призначила колишнього генпрокурора Святослава Піскуна своїм радником. Він працюватиме радником генпрокурора “поза штатом на громадських засадах”.
Святослав Піскун очолював генеральну прокуратуру тричі – із липня 2002 року по жовтень 2003-го, із грудня 2004 року по жовтень 2005-го, у квітні-травні 2007-го. Був народним депутатом України V та VI скликань від Партії регіонів, тоді його помічницею й була Наталія Ніконорова.

Читайте також:
У “ДНР” відреагували на призначення Кравчука в ТКГ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна