Суркіс офіційно представив Луческу головним тренером “Динамо”

 

Президент київського “Динамо” Ігор Суркіс офіційно представив румунського фахівця Мірчу Луческу головним тренером столичної футбольної команди.

Під час онлайн-презентації в четвер, 30 липня, керівник динамівського клубу зазначив, що у нового наставника все вийде, і “Динамо” підніметься на новий рівень футболу.

“Луческу своєю роботою довів, що він є справжнім професіоналом. Він здобув трофеї в “Шахтарі”, “Галатасараї”, “Бешикташі “, завжди прагнув лише до перемог. У Луческу в Києві все вийде, і “Динамо” підніметься на новий рівень. Все хотіли, щоб до нас прийшов титулований тренер. Те, де він працював раніше – це історія. Мірчі бажаю успіхів і буду робити все можливе, аби у нього вийшло. тренер сам розуміє, що потрібно відродити славу “Динамо”. Завдання у нас завжди одні – перше місце в чемпіонаті та Кубки”, – цитує Суркіса “Укрінформ”.

Він також зізнався, що поки не обговорював з новим головним тренером трансферну політику.

“Мірча захотів познайомитися з гравцями, подивитися обойму, щоб йти до перемог. Якщо потрібні посилення – будемо реагувати, Мірча мудра людина, він розуміє, що є лише три тижні для підготовки. Посилення треба робити швидко та якісно”, – сказав президент клубу.

Під час презентації Ігор Суркіс зазначив, що попередній наставник динамівців Олексій Михайличенко після відпочинку повернеться на посаду технічного дірекотора, яку він раніше обіймав у столичному клубі.

“Михайличенка ніхто не звільняв, він пішов за взаємною домовленістю”, – підкреслив президент ФК “Динамо”.

Читайте також:
У “Динамо” є тренер: Суркіс спростував відставку Луческу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна