У реанімації помер боєць “Азова” Олег Черевко, якого жорстоко побили у Запоріжжі

 

Вранці в понеділок, 27 липня, у лікарні помер боєць полку “Азов” Олег Черевко, якого нещодавно жорстоко побили в Запоріжжі.

Про це повідомили на офіційному сайті “Азова”.

“У реанімації лікарні Запоріжжя від важких травм, отриманих після жорстокого побиття, помер боєць полку “Азов” Олег Черевко з позивним “Смерть”. Олег служив у лавах зенітного ракетно-артилерійського дивізіону полку, мав звання старшого солдата”, – йдеться у повідомленні.

Лікарі боролися за життя Черевка три дні.

В “Азов” Олег Черевко прийшов на початку 2018 року.

До цього він служив у лавах різних підрозділів Збройних сил та Національної гвардії України, вже мав великий бойовий досвід, здобутий на передовій у протягом 2015-2018 років.

“2015-го він захищав Широкине, 2017-го ‒ воював в Авдіївці, провів інші ротації на “нулі”. 2016 року Олег служив у зенітно-ракетному підрозділі НГУ, де два з половиною роки навчався роботі з цим озброєнням, тож в “Азов” потрапив вже з багажем знань, яким надзвичайно любив ділитися з іншими”, – йдеться у повідомленні “азовців”.

У зенітному ракетно-артилерійському дивізіоні полку Олег Черевко навчав побратимів, охоче передавав їм свої навички, брав активну участь у становленні цього підрозділу.

Військові розповіли, що Олег надзвичайно любив свою справу, весь вільний час присвячував роботі із зенітними установками. На передовій 2019-го активно займався їхньою модернізацією.

Як інформувала “Новинарня“, 21 липня у Запоріжжі боєць полку “Азов” Олег Черевко, який перебував у короткій відпустці, зробив зауваження чоловіку, що чіплявся до жінок. Той завдав Олегові удару в голову, що призвело до перелому основи черепа.

Боєць перебував у комі 3-го ступеня, його стан був стабільно тяжкий. Зловмисника затримали. Ним виявився раніше судимий громадянин, 24 липня він під заставу в 40 тисяч гривень вийшов із СІЗО.

За цим фактом відкрили тоді кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 КК (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає позбавлення волі від п’яти до восьми років.

Читайте також:
“Один зі значком депутата”: у Києві невідомі побили ветерана АТО Миколу Ворошнова

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна