Степанов спростував інформацію про ПЛР-тест на COVID-19 для відвідування у лікарнях

 

В Україні немає заборони щодо відвідування близьких у лікарнях, крім відвідування хворих на COVID-19, та не існує обов’язкової умови при відвідуванні мати довідку щодо негативного результату ПЛР-тестування на коронавірус.

Про це в суботу, 25 липня, на брифінгу в Києві повідомив міністр охорони здоров’я Максим Степанов, передає “Украінформ”.

“Не існує жодних заборон щодо відвідування. Не існує обов’язкової умови при відвідуванні мати довідку щодо негативного результату ПЛР-тестування. Єдина заборона стосується хворих на коронавірус, що перебувають з цим діагнозом у лікарнях. Їх відвідувати не можна. Водночас коли ви відвідуєте свою близьку людину в лікарні, подумайте, чи у вас немає коронавірусу, тому якщо до основного захворювання яким хворіє ця людина ще додасться COVID-19, це може ускладнити перебіг основної хвороби і серйозно вплинути на здоров’я”, – сказав Степанов.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна