“Копнякова демократія”: російська співачка Zivert, що незаконно відвідувала окупований Крим, скасувала концерти в Україні

 

Російська співачка Zivert (Юлія Зіверт), яка раніше незаконно їздила в окупований Крим, скасувала всі заплановані в Україні концерти.

Як передає “Новинарня“, про це виконавиця повідомила в четвер, 23 липня, у соцмережах.

“Мені дико шкода повідомляти про це. Але, на жаль, через продовження карантину і невідкритими кордонами (Росія досі – “червона зона”) всі мої концерти в Україні переносяться на невизначений термін”, – написала Зіверт у інстаграмі.

“Хороша новина! В Одесі скасовано концерт росіянки Юлії Зіверт, яка неодноразово незаконно відвідувала окупований Крим та здійснювала там гастрольну діяльність. Копнякова демократія через розголос в дії!”, – зазначив активіст Сергій Стерненко у фейсбуці.

Стерненко повідомив, що виступ росіянки був запланований на 24 липня, а везла її в Україну фірма “Квартал концерт”, якою керують товариші президента Володимира Зеленського.

Раніше народна депутатка від “Голосу” Соломія Бобровська подавала запити в Службу безпеки України і Державну прикордонну службу щодо гастролей росіянки в Україні.

“Мене найбільше обурює, що організацією концерту співачки, яка виступала в окупованому Криму і є порушником нашого законодавства, займається компанія “Квартал концерт”. З цією компанією пов’язані Сергій Шефір, перший помічник президента, заступник  Андрія Єрмака Сергій Трофимов і народний депутат Максим Ткаченко від “Слуги народу”, –​  наголосила депутатка.

Цього літа у Юлії Зіверт були заплановані два концерти в Україні –​ в Одесі (24 липня) та Києві (4 серпня).

Читайте також:
Російській телеведучій Варнаві, яка гастролювала в Криму, дозволили в’їзд в Україну

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна